BETALEN

✓ Ideal

Als je kiest voor "Betalen met iDEAL", dan betaal je via uw eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL en je hoeft je daar niet voor aan te melden. Met iDEAL wordt het bedrag direct van de bankrekening afgeschreven. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

✓ Mastercard / VISA / American Expres 

Wij accepteren: Mastercard, VisA en American Express. Om je creditkaartgegevens te beschermen, worden jouw volledige gegevens gecodeerd via SSL-servers verstuurd en zodoende zijn ze beveiligd tegen toegang van derden.

 

✓ PayPal
PayPal is een online betaalservice waarmee je makkelijk en veilig online kunt betalen. Wanneer je kiest om bij Voyar La Rue met PayPal te betalen dan word je bij de betaalpagina direct doorgestuurd naar de PayPal website. Nadat je de PayPal-betaling hebt goedgekeurd, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je PayPalrekening, bankrekening of creditcard. Kijk voor meer informatie over het gebruik van PayPal op https://www.paypal.nl.

 

✓ SofortBanking

Deze betaalmethode is met name handig voor de duitse klanten. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoef je de betaling alleen te verifiëren, net als bij bijvoorbeeld iDEAL.

Over ons
Over Voyar La Rue
Pers
Vacatures
Verkooppunten
Contact
Lookbook
Schrijf je in en ontvang 10% korting
Meld je nu aan voor de Voyar nieuwsbrief en ontvang 10%
korting op je eerste aankoop.
En blijf meteen op de hoogte van de laatste trends en aanbiedingen.
Volg ons
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle

© Copyright 2019 Voyar La Rue B.V. | Official online shop